Oldal kiválasztása

Mínusz egy ruhaméret, avagy lapos has

Ki ne szeretne lapos hasat főleg, amikor hamarosan beindul a strand szezon? Főleg két hét alatt? Nyugodj meg, semmiről sem vagy lekésve!

Már mindjárt az elején felmerül benned az első és legfontosabb jogos kérdés.

Hogyan?

A kérdés valóban jogos, viszont a válasz közel sem olyan bonyolult, mint azt a legtöbben gondolják.

Mitől is tűnhet nagyobbnak a hasunk? 

Nagyon sok esetben a puffadástól

A puffadás rettenetesen kellemetlen jelenség és szerintem sokunknak okoz kínos és bosszantó perceket.
Az sem ritka, hogy valakinél szinte folyamatosan fennáll ez a probléma és nem is gondolnád, hogy akár több számmal is megnövelheti a ruhaméretet.

De ne gondold, hogy nincs megoldás!

És most ne a reklámokban látott szintetikus gyógyszerek jussanak eszedbe! Mi olyan megoldást keresünk, ami kíméletes, és nem károsítja a szervezetet. És pont e miatt hosszú távon is alkalmazható, mégis hatékony és gyors megoldás.

A megoldás a természetben keresendő:

Gyógynövény és gyümölcs teakeverék

Gyógynövény? Ők sosem mennek ki a divatból, nem véletlenül. Tudtad, hogy az emberek legősibb orvosszerei voltak? Igen, “szépítő szerként” is alkalmazták őket. Az ősember is már rájött gyógyító hatásukra, miközben táplálékát kereste. Ezért úgynevezett varázserőt tulajdonítottak nekik.

Borsmenta, csalán, kamilla més még sorolhatnánk. Viszont nem egyetlen gyógynövényből elkészített főzet a titok, hanem egy szakszerűen összeállított, minőségi teakeverék.

Azonban ahhoz, hogy ez ne csak tüneti kezelés legyen, meg kell találnunk a probléma gyökerét, mi is okozza azt a bizonyos problémát.

A puffadás okai

1. Túlzott levegőnyelés
Kiváltó oka lehet a kapkodó evés, rágógumizás, a stressz és bizonyos idegrendszeri zavarok.

2. Szén-dioxid felszabadulása
Leginkább szénsavas italok fogyasztása után, illetve a gyomornedv bélben történő semlegesítése során figyelhető meg. Általában a bélfalon át felszívódva a tüdőn keresztül távozik.

3. Felszívódási zavarok
A felszívódási zavarok egyik közös jele lehet a haspuffadás, hiszen az emésztőrendszerbe olyan anyagok kerülnek, melyet a szervezet nem tud normál módon kezelni, így többek között emésztési problémákban nyilvánul meg a rendellenesség. Pl.: laktórérzékenység, lisztérzékenység, vagy csak az évek során felgyülemlett méreganyagok a szervezetben.

4) Felborult bélflóra egyensúly
A rossz emésztés, antibiotikumok, gyulladások hatására felborulhat a bélflóra egyensúlya mely a bélben található hasznos baktériumok csökkenését eredményezi.

A hasznos baktériumok segítik a tápanyagok felszívódását és tisztán tartják a bélrendszert. Ha az ártalmas, rossz baktériumok túlszaporodnak, elég durva puffadást képesek okozni és akár sérülhetnek a belek falai is.

5. Vizesedés
A testnedvek, a felesleges víz főként a medencéden és a hason gyülemlik fel, ezzel növelve a hasad átmérőjét. 

6. Bakteriális fertőzés
Egyes bélfertőzések is okozhatnak fokozott gázképződést, melynek következménye a kóros hasi puffadás.

Hogyan szüntetheted meg a puffadást és nyerj mínusz egy ruhaméretet?

A megfelelő méregtelenítő teakeveréket válaszd!

Ha elmész a legközelebbi bioboltba biztos, hogy ott találsz legalább 10 fajta gyógynövény teakeveréket külön külön mindegyik problémára ajánlva. 

Amik biztosan jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre, viszont a célod eléréséhez a tökéletesen összeállított teakeverékre van szükséged, ami mindegyik problémát egyszerre szünteti meg

Megoldás: gyógynövényekből és gyümölcsökből álló speciális méregtelenítő teakeverék.

A méregtelenítő és vízhajtó hatásnak köszönhetően javul a tápanyag felszívódás, és a felesleges víz is eltávozik, ami máris laposabb hasat eredményez!

Fontos, hogy a probléma gyökerét is szüntesd meg.

Az alábbi gyógynövényekkel sikerülhet a legtöbb problémát megszüntetni.

Ezek az összetevők mind-mind más problémára jók, ezért ha kölcsönhatásba lépnek egymással, a megoldást nyújtják.

Biztos, hogy most szívesen böngésznéd az internetet, hogyan is tudnál összeállítani egy csúcsszuper teakeveréket, ami megoldja a problémádat.

Valld be, hogy nincs neked időd ilyenekre! 

Hogy megkönnyítsük a dolgod, összeállítottuk neked a legmegfelelőbb teakeveréket, ami 100%-ig természetes módon oldja meg a problémádat.

Füge

Narancshéj

Moringa

Napraforgó szirmok

Kamilla

Verbéna

Mangó

Citromfű

14 nap alatt -5 cm a derék és csípőbőségből? Lehetséges, de még mennyire! 

Jól hangzik, ugye? Ne is késlekedj! A “kérem a teámat” gombra kattintva rendelheted meg a teakeveréket. Sok sikert kívánunk az új ruhádhoz!

Kövess minket a Facebookon!